Meny Stäng

Vitare tänder

Idag väljer allt fler som vill ha vitare tänder att bleka dem hemma på egen hand, trots att det innebär lite mer jobb än att bara gå till tandläkaren, och trots att det inte är lika lätt att bleka tänderna lika mycket när man väljer tandblekning hemma.

Tandblekning hemma är dock i regel betydligt billigare än att bleka tänderna på en klinik, vilket är den främsta anledningen till att många väljer detta alternativ, och dessutom slipper man ta ledigt från jobb eller skola för att hinna med tandblekningen, vilket kan vara ett bekymmer annars.

Om du också överväger tandblekning hemma kan det vara bra att veta att de tandblekningsprodukter som säljs för hemmabruk inte på något sätt är mindre säkra än att bleka tänderna på klinik. Inte heller innebär tandblekning hemma att man lättare drabbas av biverkningar, så säkerhetsmässigt finns det ingen anledning att välja bort detta alternativ.

BESTÄLL TANDBLEKNING ONLINE

Simplesmile tandblekning
 • SimpleSmile tandblekning
 • Blek tänderna hemma.

  Snabbt, enkelt & skonsamt.

  Skonsam mot tänder & tandkött.
 • Beställ online:
Dentway tandblekning
 • Dentway tandblekning
 • Samma behandlig som hos tandläkaren.

  Klart vitare tänder efter 3-7 behandligar.

  Utan peroxid - skonsam mot tänderna.
 • Beställ online:
Dentaworks tandblekning
 • Dentaworks tandblekning
 • Nöjd-kund-garanti.

  Klinisk testad och peroxidfri.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:
Beconfident tandblekning
 • Beconfident tandblekning
 • Skonsam - inga biverkningar.

  Nöjd-kund-garanti.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:

Man behöver dock bestämma sig för vilken tandblekningsmetod man vill använda sig av när man vill få vitare tänder i hemmamiljö. Man kan nämligen välja mellan flera olika metoder, som tandblekning där blekgel i tandskenor används. Man har i skenorna under en viss tid, beroende på hur mycket man vill bleka tänderna, och gelen bleker sedan tänderna på ett varsamt, säkert, men effektivt sätt.

En annan populär metod som ofta används för tandblekning hemma är en så kallad tandblekningspenna. På dessa pennor sitter det en pensel med blekgel i, längst ut, och man applicerar enkelt gelen på tänderna med hjälp av denna.

Vitare tänder med tandblekning.

White stripes

Man kan även använda sig av så kallade white stripes. Det är små klisterlappar, som innehåller blekgel. Dessa klistras på tänderna under en viss tid, och sedan slits av, för att bleka tänderna, och nya metoder för tandblekning hemma utvecklas även hela tiden. Det första man ska göra när man bestämmer sig för att tandblekning hemma kan vara ett alternativ är därför att läsa på om de olika metoderna, så att man förstår vad de har för fördelar och nackdelar, och därmed vilken metod som passar en bäst. Det finns flera guider till tandblekning hemma på nätet, som kan vara till stor hjälp när det gäller detta, så försök leta reda på dem.

Vita tänder efter tandblekning.

Glöm inte heller att alla produkter som säljs för tandblekning hemma inte är lika bra, så det kan även vara bra att göra lite research kring olika produkter som intresserar dig innan du köper några. Det bästa sättet att göra research kring olika tandblekningsprodukter är i regel att leta efter recensioner av dem, eftersom recensioner ofta är skrivna av andra konsumenter som redan testat produkterna, och därför är mer opartiska än den information som skrivs eller presenteras av själva tillverkaren av produkten.

Recension:
Vitare tänder
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.9/5