Meny Stäng

Tandblekningspenna

Tycker du att tandblekning verkar krångligt, kladdigt och tidskrävande? Då har du troligtvis inte prövat en tandblekningspenna. Att använda en penna för att bleka tänderna börjar bli allt vanligare och det finns flera bra produkter på marknaden.

Om du letar efter ett lätt och snabbt sätt att bleka tänderna på, kan en tandblekningspenna vara ett bra val för dig. En tandblekningspenna är nämligen billigt att införskaffa, men effektiv och lätt att använda. Väljer man att använda en tandblekningspenna för att bleka tänderna bör man dock vara medveten om att pennan endast kan hjälpa dig bleka tänderna med några nyanser, inte hur mycket som helst, och inte heller lika mycket som en del andra tandblekningsmetoder möjliggör. En tandblekningspenna passar därför bäst för dig som endast vill bleka tänderna lite, för ett så naturligt resultat som möjligt.

Beställ en tandblekningspenna online:

Simplesmile tandblekning
 • SimpleSmile tandblekning
 • Blek tänderna hemma.

  Snabbt, enkelt & skonsamt.

  Skonsam mot tänder & tandkött.
 • Beställ online:
Dentway tandblekning
 • Dentway tandblekning
 • Samma behandlig som hos tandläkaren.

  Klart vitare tänder efter 3-7 behandligar.

  Utan peroxid - skonsam mot tänderna.
 • Beställ online:
Dentaworks tandblekning
 • Dentaworks tandblekning
 • Nöjd-kund-garanti.

  Klinisk testad och peroxidfri.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:
Beconfident tandblekning
 • Beconfident tandblekning
 • Skonsam - inga biverkningar.

  Nöjd-kund-garanti.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:

Tänk dock på att man kan använda en tandblekningspenna både i sig, samt som ett komplement till andra tandblekningsmetoder. Pennan är dock utmärkt som metod för den som t.ex. reser mycket, eftersom det lilla formatet gör att pennan är lätt att ta med sig, för snabba resultat vart man än befinner sig.

Hur funkar då en tandblekningspenna

I en tandblekningspenna sitter en pensel, som har blekgel i sig. Penseln har den fördelen att det är mycket enkelt att applicera gelen, något som inte är fallet när det gäller alla andra metoder för tandblekning. En tandblekningspenna kan därför användas av vem som helst. Exakt hur länge man ska låta blekgelen sitta i beror lite på vilken produkt man väljer, då verkningstiderna är olika långa mellan olika tillverkare.


Vilka skillnader finns då mellan de olika pennorna?

Det som skiljer olika tandblekningspennor är är framför allt hur stark blekgele de innehåller, samt mängden blekgele som de innehåller. Användare brukar även tycka att olika tandblekningspennor är olika lätta att använda, och därför kan det vara bra att försöka hitta recensioner av de olika pennor som intresserar dig, för att se vad andra, som redan hunnit testa dem, tyckt om dem.

Viktigt att tänka på

Innan du använder en tandblekningspenna bör du vara helt säker på att dina tänder och ditt tandkött är helt friska, eftersom skador annars kan uppstå. Om du inte känner dig helt säker på detta bör du därför låta en tandhygienist eller tandläkare undersöka tänderna. Om du lider av kraftiga missfärgningar på tänderna kan det även vara så att en annan blekmetod är att föredra, istället för en tandblekningspenna. En tandläkare kan då ge dig råd gällande vilken metod du bör välja istället.

Recension:

Tandblekningspenna
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.7/5