Meny Stäng

Tandblekning Uppsala

Om du bor i Uppsala och vill bleka dina tänder, har du flera olika alternativ att välja mellan för att göra detta. I denna guide kommer vi att berätta om dessa olika alternativ, samt hur du gör om du väljer vart och ett av dem, för att du enklare ska kunna välja det alternativ som passar dig allra bäst.

Dessa alternativ kan vara aktuella för tandblekning Uppsala:

Leta upp tandblekningskliniker i Uppsala
Det finns nämligen flera av dessa i staden, och hos vissa av dem kan man även på hjälp med andra behandlingar om man vill det, för att få mycket gjort på samma gång. Du kan leta upp dessa kliniker med hjälp av sökmotorer, eller telefonkataloger, men tänk på att alla kliniker inte erbjuder exakt samma typ av tandblekning, utan metoderna som används kan variera en del, och det samma gäller priserna, hur länge det tar att få tandblekningen utförd, vilka biverkningar som kan uppstå och så vidare. Det kan därför verkligen vara en god ide att jämföra flera olika alternativ med varandra innan man bestämmer sig för hur man egentligen vill bleka tänderna.

Kontakta Folktandvården i staden

Även hos Folktandvården kan man nämligen bleka sina tänder, och givetvis finns det flera Folktandvårdskliniker i Uppsala som man kan vända sig till för att göra detta. Fördelen med att vända sig till Folktandvården är förstås att jobbet då utförs av ett proffs, som kollar upp dina tänder noggrant innan man sätter igång. Även plack tas bort innan man sätter igång och så vidare, allt för att undvika några som helst komplikationer, vilket förstås är en stor fördel i de flesta fall, då komplikationer som kan uppstå i samband med tandblekning kan vara både jobbiga och smärtsamma.

Att bleka tänderna via Folktandvården kan även bli billigare än att göra det på olika kliniker, men det brukar vara mer tidskrävande, eftersom flera sessioner brukar krävas. Har du gott om tid och vill ha tandblekningen gjord på proffsigast möjliga sätt i Uppsala, är därför Folktandvården förmodligen det bästa möjliga alternativet för dig.

Blek dina tänder på egen hand

Detta är det alternativ som blir allra billigast, men det kräver samtidigt allra mest jobb av dig själv, eftersom du då måste utföra flera av de moment som du annars får hjälp av ett proffs med. Det är därför, trots den lägre kostnaden, inte ett alternativ som passar alla. Men är du den som är duktig på att ta hand om dylika projekt och inte oroar dig allt för mycket gällande om allt går rätt till eller inte (tänk på att du trots allt måste hantera en hel del kemikalier om du väljer att göra detta på egen hand, vilket kan kännas oroväckande för en del), är detta helt klart ett mycket bra alternativ.

Du kan beställa hem många av de kit som kan användas för att bleka tänderna hemma på egen hand via Internet, vilket brukar vara det enklaste sättet att få tag på dem, men dessa kit kan även säljas på annat håll. Tänk dock på att alla hemmakit för detta ändamål inte är lika bra, så det kan vara en god ide att jämföra flera av dem, och t.ex. läsa recensioner gällande flera av dem, innan köp, för att hitta det bästa möjliga kitet.

BESTÄLL TANDBLEKNING HEMMA ISTÄLLET:

Simplesmile tandblekning
 • SimpleSmile tandblekning
 • Blek tänderna hemma.

  Snabbt, enkelt & skonsamt.

  Skonsam mot tänder & tandkött.
 • Beställ online:
Dentway tandblekning
 • Dentway tandblekning
 • Samma behandlig som hos tandläkaren.

  Klart vitare tänder efter 3-7 behandligar.

  Utan peroxid - skonsam mot tänderna.
 • Beställ online:
Dentaworks tandblekning
 • Dentaworks tandblekning
 • Ger dig vitare tänder

  Klinisk testad och peroxidfri.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:
Beconfident tandblekning
 • Beconfident tandblekning
 • Skonsam - inga biverkningar.

  Nöjd-kund-garanti.

  Snabb leverans.
 • Beställ online:
Recension:
Tandblekning Uppsala
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.1/5