Meny Stäng

SimpleSmile

Om du vill bleka tänderna på ett billigt men smidigt och säkert sätt, har det svenska företaget SimpleSmile flera produkter för tandblekning hemma som kan passa dig. SimpleSmile har nämligen gjort det till sin specialitet att erbjuda något som kallas peroxidfri tandblekning, vilket är att föredra över andra tandblekningsmetoder, då det är mer skonsamt och säkert än en del andra metoder.

De erbjuder även en full garanti på alla produkterna, som innebär att kunder som inte är nöjda med produkterna, har rätt att få sina pengar tillbaka. Detta gör att man utan att riskera något gott kan prova produkterna.

Vart hittar man då SimpleSmile produkter?

För det första har SimpleSmile en egen nätbutik, där man kan köpa de olika produkterna, men de arbetar även med en rad andra fysiska butiker och nätbutiker där man kan köpa SimpleSmile produkter. Även en del tandläkare säljer kit för hemmabruk, som tillverkats av SimpleSmile.

Vilka olika produkter kan man välja mellan?

SimpleSmile erbjuder tre olika typer av behandlingar. Den första metoden är en som man även hittar hos många av deras konkurrenter, nämligen en tandskena, som fylls med blekgel, och som man sedan har på sig för att bleka tänderna. Dessutom finns tandblekningspennor i sortimentet. Dessa är fyllda med blekgele, och funkar så att man penslar på gelen med hjälp av pennan, och gelen bleker sedan tänderna, dock inte lika mycket som blekgele i mer koncentrerad form, som man hittar i skenan.

Dessutom har SimpleSmile en skumprodukt i sitt sortiment, som ska användas under 5 minuter om dagen, för att bleka tänderna långsamt. Efter tre veckor ser man sedan tydliga resultat. Denna skummetod är den mest naturliga och skonsamma metoden, enligt SimpleSmile själva, och rekommenderas därför för den som oroar sig över riskerna med tandblekning.

Simplesmile

Alla produkterna är mycket prisvärda, om man jämför med SimpleSmiles konkurrenters produkter. Så SimpleSmile är därför ett jättebra val för alla som letar efter så prisvärda alternativ som möjligt.
Mer information om de olika produkterna, samt exakta priser för dem hittar du på SimpleSmiles hemsida, så gå gärna in där för att lära dig mer.

Simple Smile tandblekning


Vanliga frågor

F: Finns det med bruksanvisning när man beställer tandblekning från SimpleSmile?
S: Ja. Företaget bifogar en bruksanvisning på svenska.

F: Hur länge håller en tandblekning från SimpleSmile?
S: Du kan räkna med att resultatet efter din tandblekning kommer att hålla sig i flera år. Dina tänder kommer att fortsätta att missfärgas i samma takt som dom alltid gör. Hur fort dina tänder missfärgas har framförallt med att göra på hur mycket du utsätter dina tänder för faktorer som missfärgar dem. Dricker du mycket kaffe, cola, rödvin eller röker så kommer det att påskynda missfärgningen. För att underhålla resultatet av din tandblekning, kan du underhållsbleka någon enstaka gång beroende på behov.

F: Finns det Refill att köpa?
S: De säljer även refillkit om du redan har köpt ett startkit och vill underhållsbleka dina tänder.

Recension:

SimpleSmile
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.6/5