Meny Stäng

Dentway

Numera är det otroligt vanligt att man väljer att genomföra tandblekning hemma själv, istället för att gå till tandläkaren för att få hjälp med detta. Om du också överväger att göra detta, och letar efter tandblekningsprodukter för hemmabruk, kommer du förmodligen att komma i kontakt med Dentway, som är det ledande företaget för denna typ av produkter i hela Norden. Fram till dags dato har nämligen över en miljon personer blekt sina tänder med Dentways produkter, och de är därför marknadsledande när det gäller denna typ av produkter, vilket bland annat gjort att de utvecklat en rad olika produkter, som passar alla typer av behov.

Att välja tandblekningsprodukter från Dentway har även den fördelen att de jobbar tillsammans med en legitimerad tandsköterska, som man kan vända sig till om man har frågor om produkterna, som t.ex. vilken produkt man ska välja, eller något som rör tandblekning i allmänhet. Denna service erbjuder inte alla konkurrenter, och är därför en viktig fördel med just dem.

>>> Beställ tandblekning från Dentway

Dentway erbjuder även en trevlig garanti som går ut på att om man inte får vitare tänder med hjälp av deras produkter inom 10 dagar, så har man rätt att få pengarna tillbaka (denna garanti beskrivs mer ingående på Dentways hemsida, så vill du veta mer, rekommenderar vi att du går in där). Man har därmed inget att förlora på att testa produkterna.

Dentway

Vidare är det förmånligt och lätt att beställa produkter via deras hemsida, då de bland annat skickar iväg alla ordrar som beställs innan klockan 14:00 redan samma dag, och bjuder på frakten om ordervärdet överstiger 400 kronor. Man får det man beställer mycket snabbt, inom 1 till 3 vardagar, och vill man beställa andra tandvårdsprodukter samtidigt som man beställer deras tandblekningsprodukter, går det också bra, då de även erbjuder en rad andra produkter på hemsidan, t.ex. produkter från Colgate och Pepsodent som kan hjälpa till vid ilningar, som är en vanlig biverkan vid tandblekning, samt med att fräscha upp andedräkten.

Exakt vilken produkt du bör välja beror lite på hur mycket tid du vill lägga på tandblekningen, samt på vilka förväntningar du har. För att skapa dig en bättre bild av vilken produkt som passar dig bäst är det därför bäst att gå in på deras hemsida, där varje produkt presenteras mer ingående. På så sätt förstår du enkelt vilka skillnader som finns mellan produkterna som erbjuds.

Dentway tandblekning ger fint resultat.


Idag väljer allt fler svenskar att bleka tänderna hemma istället för hos tandläkaren när de vill få vitare tänder med hjälp av tandblekning. Detta är en god ide, eftersom de produkter som kan användas för detta hemma idag håller samma höga kvalitet som tandläkarblekning, så man får absolut inte sämre resultat genom att bleka hemma, utan istället är det exakt samma resultat man kan förvänta sig.

>>> Beställ tandblekning från Dentway

Vanliga frågor

F: Tar Dentway tandblekning bort fläckar från kaffedrickning?
S: Ja, med Dentway tandblekning får du bort kaffefläckar från tänderna. Dentway har både 16% och 22% blekningsmedel. Det starkare blekningsmedel innebär att du inte behöver köra så långa behandlingar, utan att det räcker med 30-60 minuter per dag.

F: Vem använder sig av tandblekning?
S: Alla personer som vill vitare tänder oavsett ålder. Dina tänder kan ha blivit missfärgade på grund av matvanor, rökning mm – eller bara blivit gult missfärgade av naturen. Med tandblekning kan det åtgärdas.

Recension:
Dentway
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.8/5