Meny Stäng

Dentaworks

Om du letar efter en tandblekningsprodukt som hjälper dig få vitare tänder både snabbt och enkelt, samt på ett säkert sätt kan det vara värt att vända sig till Dentaworks, som är experter på produkter för tandblekning, som är tänkta att användas hemma. Deras produkter är nämligen peroxidfria, vilket gör dem mer skonsamma än en del andra liknande produkter, och dessutom är de prisvärda, både om man jämför med att gå till tandläkaren för att bleka tänderna, samt med konkurrenternas motsvarande produkter.

Trots detta är dock produkterna precis lika effektiva som de som används på olika kliniker, och verkar mot både gulhet i tänderna, olika fläckar samt missfärgningar. Resultatet man får genom att använda Dentaworks produkter är dessutom mycket hållbart, man kan nämligen förvänta sig att ha vitare tänder i flera år framåt.

>>> Beställ tandblekning från Dentawork

Om produkterna
Givetvis är alla Dentaworks produkter utvecklade av tandläkare, och därav är de skonsamma både för dina tänder och ditt tandkött. Dessutom tar det inte så lång tid att få vitare tänder, då många av produkterna verkar mycket snabbt. Man kan välja mellan två alternativ av produkter:

Dentaworks

En skena med blekgel, eller en tandblekningspenna. Tandblekningspennan rekommenderas för dig som endast vill bleka tänderna lite grann, medan skenan passar bäst för dig som vill bleka tänderna med flera nyanser.

Det som skiljer Dentaworks blekningsprodukt med skena är att skenan är betydligt mjukare än många av de andra skenor som finns på marknaden. Om du tror att du kommer att det kommer att kännas jobbigt eller obehagligt att ha en skena i munnen under längre tid är därför Dentaworks kit med skena att rekommendera. Skulle det vara så att du redan har blekgel eller en skena, kan du även köpa de olika beståndsdelarna i kitet separat.

Att handla av Dentaworks

Dentaworks har en nätbutik som är lätt att använda, och där det är säkert att betala t.ex. med sitt kreditkort. Varorna skickas ut väldigt fort, så Dentaworks är även ett alternativ för dig som vill få ditt kit snabbt.

Tror du att tandblekningsprodukter från Dentaworks skulle kunna passa dig, baserat på informationen ovan, rekommenderar vi därför att du går in på deras hemsida, där du hittar en mer utförlig beskrivning av varje produkt.

Adress:

DentaWorks
Norden 100
252 79 Helsingborg


Dentaworks tandblekning

>>> Beställ tandblekning från Dentawork

Vanliga frågor

F: Är DentaWorks tandblekning samma som den som kostar 3000 kronor hos tandläkaren?
S: Ja, i DentaWorks tandblekning ingår samma aktiva ingrediens, som fungerar på precis samma sätt som den tandblekningsmetod som används hos tandläkaren. DentaWorks tandblekningsgel är speciellt framtagen för att ge dig vita tänder så fort som möjligt.

F: Vad finns det för betalningsalternativ?
S: Det finns flera smidiga betalningsalternativ att välja på. Du kan betala via din Internetbank, mot faktura eller med kort(Visa eller Mastercard). Frakten ligger på 19 kr och om du beställer för mer än 600 kr så blir det fraktfritt.

F: Hur lång är leveranstiden om jag beställer tandblekningsset från DentaWorks?
S: Leveranstiden är normalt är 1-5 arbetsdagar, och din beställning skickas alltid som Express för att du ska få den snabbast möjliga leveransen.

Recension:
Dentaworks
Betygsatt av: Tandblekninghemma.nu
Betyg: 4.8/5