Meny Stäng

beConfident

Om du vill ha ett vitare, fräschare leende, är ett av de mest populära företagen att vända sig till för detta beConfident, som tillverkar beprövade och högkvalitativa tandblekningsprodukter, som har stora likheter med de produkter som används för tandblekning av tandläkare. Anledningarna till att just beConfident blivit så populära är många:

  • Dels är alla produkterna fria från skadliga ämnen, vilket gör att man kan känna sig helt säker när man använder produkterna.
  • Vidare är alla produkterna mycket skonsamma, men verkar ändå snabbt, vilket gör att även den mest otåliga snabbt ser att de funkar.
  • beConfident erbjuder även en bra alla pengarna tillbaka garanti utifall att man inte skulle vara nöjd med produkterna, så säkra är de nämligen på att de funkar och på att kunderna ska bli nöjda.

Värt att nämna är även att det är mycket förmånligt att beställa från beConfident då de bjuder på frakten, så alla beConfident är fraktfria, och dessutom skickar de iväg det man beställer redan samma dag. Även om det är så att du vill bleka tänderna för ett speciellt tillfälle, som kanske ligger ganska nära inpå, kan beConfident därför vara ett bra val för dig.

Rabattkod: CKAD8936 – Ger dig 10% rabatt. <=Klicka här

(Giltig tom 2020-11-22)

BeConfident

Skulle det vara så att du har frågor om de olika produkterna, erbjuder beConfident även mycket kompetent rådgivning, då de har en legitimerad tandläkare anställd hos sig, som man kan vända sig till för att fråga om de olika produkterna, men även om tandblekning i allmänhet. Detta rekommenderas verkligen för dig som känner dig osäker på något som gäller produkterna eller tandblekning.

Hitta den perfekta beConfident produkten för dig

För att hitta den beConfident produkt som passar dig bäst rekommenderar vi att du går in på beConfidents hemsida. Där presenteras nämligen alla produkterna grundligt, så det är lätt att se vad som skiljer dem åt, och vilka fördelar varje produkt har.

Adress

Group BeconfiDent Europe AB
Makadamgatan 16
25464 Helsingborg
Organisationsnummer 556853-0041


Nätbutiken Beconfident är ett populärt val bland svenskar som vill få vitare tänder snabbt och enkelt. Denna nätbutik erbjuder nämligen prisvärda och effektiva tandblekningsprodukter för hemmabruk, med 100 % nöjd-kund-garanti, vilket innebär att man som kund har rätt att få pengarna tillbaka om man inte skulle vara helt nöjd. Man har därför inget att förlora på att testa produkterna, som fått väldigt höga produkter i konsumenttester för tandblekningsprodukter.

Tandblekning från beConfident

Några andra fördelar med Beconfident är även att:

+ De erbjuder fraktfria leveranser, du betalar därför inga andra avgifter utöver priset för produkterna du väljer.
+ De skickar alla ordrar redan samma dag, vilket innebär att man får sin order redan dagen efter.
+ Alla produkter är tillverkade i USA, och hela tillverkningsprocessen är därför noggrant övervakad.
+ Butiken är lätt att använda och handla i, bland annat har man delat upp produkterna i olika kategorier som gör det lättare att hitta rätt produkt, och man har även en snabbkassa, som gör det lättare att slutföra ordern.
+ De erbjuder rådgivning av en legitimerad tandläkare om man har några frågor.

Vilka produkter kan man då välja mellan när man handlar av Beconfident?

För det första säljs färdiga kit där allt man behöver för att bleka tänderna ingår, inklusive blekgel, tandskenor och annat. Detta är i regel det mest effektiva sättet att bleka tänderna på, men ändå ett enkelt sätt, eftersom man inte behöver leta reda på de olika produkterna man behöver på egen hand. Väljer du att köpa färdiga kit kan du välja mellan olika styrkor på blekgelen, beroende på hur mycket (dvs. hur många nyanser) du vill bleka tänderna.

Utöver de färdiga tandblekningskiten kan man även köpa de olika beståndsdelarna i dem separat, om man t.ex. redan har en bettskena, och därför inte vill köpa allt igen, och Beconfident säljer även andra produkter, som t.ex. tandblekningspennor, tandgloss och olika efterbehandlingsprodukter, som används efter att man blekt sina tänder. Så oavsett vad det är du söker i tandblekningsväg, kan Beconfident förmodligen hjälpa dig!